Kerrankin käynti lääkärillä oli mukava. Sain luvan normaaliin elämään. Eli saan saunoa, urheilla, nukkua missä asennossa haluan ja nostaa yli 3 kiloa kerralla. Tietysti tässä menee hyvä tekosyy olla siivoamatta, kantamatta kauppakasseja ja maata sohvalla aina kun huvittaa...

Haavat ovat parantuneet hyvin, pari kohtaa vielä oli, joissa oli rupea jäljellä, mutta ne eivät enää haittaa toimintaa. Teippejäkään ei tarvitse laittaa enää, jäljelle jätettiin sitä hopeatyynyä oikean puoleiseen rintaan alahaavan päälle. Tosin lähinnä siksi, että kun hoitaja otti teipin irti, lähti taas yksi ihoriekale teipin mukana. Joka tietysti vuosi vuolaasti.

Lääkäri kertoi myös, että kainalonalueen kipuilu johtuu siitä, että "vanhat" rintani olivat hyvin laajat, hän kavensi leikkauksessa niiden aluetta ja joutui vetämään sivusta lihaksistoa uuteen malliin aika kovalla kädellä. Ei haittaa! Uudet rintani ovat paljon sopusuhtaisemman malliset ja muutenkin "söpöt".

Töihin palaaminen ei myöskään ollut niin vaikeaa, kuin olin kuvitellut. Paljon oli tapahtunut viimeisen kuukauden aikana, mutta kaikki asiat olivat hoidossa ja sijaiseni oli hoitanut toimensa erittäin hyvin. Ja kun sain muutakin ajattelimista kuin rinnat, ei niitä edes pakottanut, pistellyt tai kutittanut koko päivänä. Niin, tietysti tein lyhyen päivän, kun lääkäriaika oli klo 13.30 ja lähdin pois jo klo 13. Rauhallista totuttelua työelämään.