Leikkauksen mukanaan tuoma kuukauden liikuntatauko ei ole tehnyt hyvää. Vatsa pömpöttää kuin ilmapallo, taisi tulla syötyä liikaa herkkuja. Ja tietenkään en voinut tehdä edes vatsalihasjumppaa, kun kerran oli liikuntakielto...

Päätin aloittaa liikunnan rauhallisesti. Menin siis pilatestunnille, kun siellä ei rehkitä liikaa. Voi hyvänen aika, vaikka eilen tuntui, että eihän tämä nyt niin rankkaa ole, tänään vatsalihakset, pakaralihakset ja niskalihakset huutavat hallelujaa. Ja sentään otin TODELLA rauhallisesti, kun pelkäsin tekeväni jotain peruuttamattoman pahaa rinnoilleni jos käytän liian aktiivisesti niiden lihaksia. Joten rinnoissa ei ole ollutkaan sitten minkäänlaisia omalaatuisia tuntemuksia tänään. Hmmm... pitäisiköhän tästäkin huolestua.

Huomasin kyllä, että kaikki venyttelyt yms ovat jääneet tekemättä. Olin ihan sumeen jäykkä ja mikään ei toiminut niin kuin olen tottunut. Tästä ei taida olla kuin yksi suunta: kohti parempaa kuntoa. On vaan kurjaa aloittaa melkein nollasta. Huomenna kokeilen spinningiä. Ehkä se sujuu vähän helpommin, kun kuitenkin olen kävellyt aika tehokkaasti päivittäin.

Mutta saunassa käynti tuntui taivaalliselta! Hien mukana lähti varmaan kilo kuollutta ihoa. Ah, nautinto!